Bedő Imre

Férfienergia

A könyv elvezet a férfiasság gyökereihez, hogy megértsük és elfogadjuk a mai világ változásait, mindemellett pedig megmaradjanak a valódi férfi értékek, amelyek szükségesek a kiegyensúlyozott és harmonikus kapcsolatokhoz.

A férfiasság igazi jelentése

A férfiasságot gyakran összekeverik a tökéletességgel. Pedig valójában nem erről szól, hanem, milyen értékeket képviselünk és milyen úton szerezzük meg ezeket.

Találd meg a férfi utad!

Keresd meg a benned lakozó férfit, ismerd meg férfi énedet és fedezd fel mit tehetnél még önmagadért, családodért, kapcsolatodért, a társadalomért!

Hogyan működnek a Férfiak?

Ismerd meg hogyan is működnek a férfiak, milyen eltérő különbségek lelhetőek fel a nemek gondolkodási módjában! Értsd meg jobban a férfiak eszméit és értékeit, illetve tanuld meg, hogyan és mivel tudod őket motiválni!

Fiúból férfi?

Férfivá válás közben sok nehézség adódhat és rengeteg akadályba ütközhetnek a fiatal férfiak. Számtalan kezdeti tévút és zsákutca adódhat és meg kell tanulniuk ezeket férfias módon kezelni, mert a felnőtté válás nem történik meg csak úgy magától.

Apa szerepe a gyereknevelésben

Vajon tényleg csak a nők dolga lenne a gyermeknevelés vagy ez megint csak egy romboló sztereotípia? A mai világban az apa egyre kevesebb szerepet kap a gyermeknevelésben, de ez milyen hatással lehet a gyermekekre és hogyan változtathatnánk ezen?

Harmonikus férfi-nő szövetség

A harmóniáért tenni kell nap mint nap, de más a férfi és más a női gondolkodás. Az egyensúlyra és a tökéletességre való törekvésben sokszor elfelejtjük azokat a dolgokat, amikre a másik félnek szüksége lenne.
Találd meg a harmóniát kapcsolatodban könyvünk segítségével!

Miért menekülnek a Férfiak?

Rengeteg házasság nem éri meg az első pár évet és első gyermekük kiskorát sem. A szülők sokszor elfelejtenek férfinak és nőnek lenni, saját igényeikre nem fordítanak kellő figyelmet. A gyerek van folyamatos középpontban, a mindennapokban pedig elhanyagolják egymást a párok.

Ajánlók

BÖJTE CSABA TESTVÉR
Merj, akarj teremtő erővel az asztalfőre ülni. Merj férfiként szép családodról, gyermekeidről gondoskodni. Gyönyörködj napról napra növekvő házad népében és boldog leszel. Isten áldása legyen e szép könyvön és a Kárpátmedence minden családját szerető, tisztességes férfiján!
KASSAI LAJOS, LOVASÍJÁSZ
A jóléti társadalmakban kihaló félben lévő fajjá vált a férfi. Köszönhetően annak, hogy a férfi tulajdonságok szerzett tulajdonságok. Miután a bennünket körülvevő jólét minimalizálja vagy szinte teljesen megszünteti az ilyen irányú erőfeszítéseket és eltűnik az a hőfok, ami az acél megedzéséhez szükséges, a fém, ami ebből a kohóból kikerül meglehetősen lágyra sikeredik. Sokan törik a fejüket, hogy van-e és ha van, akkor mi a kivezető út ebből a meglehetősen életidegen helyzetből, de csekély azoknak a száma, akik tenni is próbálnak valamit. Ezen kevesek közé tartozik Bedő Imre, akinek ajánlom gondolatait az útkeresők számára.

Tökéletes ajándék!

Könyvünk nagyszerű ajándék férfiaknak, apáknak, a felnőtté válás küszöbén álló fiatal férfiaknak. Továbbá nőknek, akik szeretnék jobban megérteni a férfi gondolkodást és férfi cselekedetek miértjét.

A SZERZŐRŐL

Bedő Imre társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott a banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Csíkszeredában született, ma családjával Budapest mellett él. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja politikamentes szervezetét és mozgalmát. Ezt tartja hivatásának.

Bedő Imre - Férfienergia

Megrendelés

Ár: 1 db 3995 Ft, 2 vagy annál több db esetén 3500 Ft / db (+ szállítási költség, Magyarországra 990 Ft, külföldi szállítás esetén változó. A csomagokat futárszolgálattal szállíttatjuk ki, a címzettel egyeztetve.)

Visa / Mastercard
OTP Simple
Megrendelem
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk