Ez a férfiak lételeme! Tudjuk még?

A harc a férfiak lételeme. Az összes próbatétel, az összes versengés, ami bennünket mozgat, az hozzájárul a mi megerősödésünkhöz, illetve ahhoz, hogy meghatározzuk, kik is vagyunk!

A férfiak hierarchiában tudnak létezni. Hierarchiában gondolkoznak. Ilyenek vagyunk. Egy láthatatlan rendszert építünk fel, és ha abban mindenki megtalálja a saját helyét, pozícióját, onnantól kezdve nagyon jól tudunk együttműködni, -dolgozni. Bármire képesek vagyunk. De a versengés végigkíséri az életünket, amely a teljesítményre, és az egymással való összehasonlítgatásra épül – el kell fogadnunk! Ezt nevezi a „szakirodalom” ilyen-olyan méregetésnek, amit sokan lealacsonyítanak, mondván, ez a férfitulajdonság nem jó. De szükséges látni, hogy ez működteti a férfiakat, egy normális versengés, amit hagyni kell. Főleg a mai világban, amelyben minden karnyújtásnyira van, kényelmesen elérhető nagyobb erőfeszítések nélkül. A férfierő (és itt most nem a fizikairól van szó) visszaesésének az egyik oka például éppen az, hogy szinte semmiért nem kell lépéseket tenni. Semmiért nem kell megharcolni. Ez nem tesz jót a férfiasságnak! Tehát ma, ezekben az időkben még inkább aktuális napirenden tartani ezt a férfitémát (harc, versengés, erőpróbák, melyek megmutatják kik is vagyunk), már csak azért is, hogy ne vesszen feledésbe, és tudjuk, ezt nem kell szégyelljük!

A harc, az egy közösségszervező erő is... Erről az alábbi videó elindítása után hallhatsz többet.

Hallgasd meg az előadást!

Indítsd el az alábbi videót, és hallgasd meg BEDŐ IMRE, a Férfiak Klubja alapítójának erről szóló előadásrészletét, mely a KOHÓ című, havonta megrendezésre kerülő eseményünkön hangzott el. A teljes videó REGISZTRÁCIÓT követően IDE kattintva tekinthető meg.

Vezető fotó: TheBrandsmen via Pixabay.com

Küldés
Hozzászólások (1)
  • ...

    Ildy0310

    2017. május 19 10:01
    Hiába hisszük az igazat és a jót, ha nem kerül kivitelezésre az életünkben, akkor a hit és ismeret halottá válik.
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk