Most is lehet hódítani! Ez a férfi kreatív volt, megmutatjuk!

Az összezártságban talán az egyedülállók dolga a legnehezebb, ám korántsem reménytelen. Némi kreativitással így is lehetséges ismerkedni, sőt randevúzni, és itt nem feltétlenül az online társkeresésre gondolunk. Egy brooklyni fotós férfi, Jeremy Cohen például lakása magányából a szemközti épületben lakó egyik hölgy szívét igyekezett ötletes udvarlással meghódítani, és – mint a Twitter-oldalán megosztott fotók, videók bizonyítják – sikerült is neki! Lássuk a módszerét.

Először is jól választott kiszemeltet: az otthonából kifelé nézelődve egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a szomszédos ház tetején egy csinos lány táncol (New Yorkra jellemző, hogy kertek híján a kijárási korlátozás idején a társasházi tetők teltek meg élettel). Ez a mutatvány már feltételezte, hogy a táncos is magányos, legalábbis egyedül él, így jó eséllyel nyitott az udvarlásra. Jeremy odaintett hát neki, a lány pedig boldogan visszaköszönt. Innentől kapott teret a fiú kreativitása: egy kedves üzenetet írt választottjának a telefonszámával, amit egy drón segítségével küldött át a szomszédos háztetőre. A történetet később a Bored Panda nevű weboldal is feldolgozta, közzétette. Amikor megkérdezték Jeremyt, mi ihlette a romantikus gesztust, ő azt felelte, hogy legalább egy éve nem randizott, a bezártságban hiányzott neki a társas interakció, ez pedig beindította a fantáziáját.

A sztori folytatása is filmbeillő: a fokozatosan egymásra találó – eleinte Jeremy erkélye és a tető távolságából kommunikáló – pár azóta már az első randevújára is sort kerített.

Hosszas rákészülés, a négy fal között végzett edzések és ruhapróbák után, de ami a legfontosabb: természetesen szigorú járványügyi biztonsági intézkedések mellett!

Pedig lássuk be: ebben az időszakban és a hősünk által választott módszerrel még egy csokor virágot sem egyszerű, ám annál lovagiasabb tett átjuttatni az utca egyik oldaláról a másikra…

A romantikus történet – mint „karantén love story” – mindenesetre New Yorkban már más művészlelkeket is megihletett:

Mi pedig örömmel jelentjük: a rendhagyó kapcsolat legújabb fejezete húsvéthétfőn íródott – egy különleges szerenáddal.

Mit is fűzhetnénk hozzá mindehhez? Reméljük, a bezártság más férfitársaink kreativitását sem köti gúzsba, sokkal inkább szárnyakat ad neki. Hisszük, hogy a jelenlegi helyzetben nálunk is köttetnek olyan új ismeretségek, amelyek az érintetteknek a jövőben is boldogságot ígérnek. Mert attól, hogy valami a tetőn indul, még lehet, hogy a tetőpontját csak később éri el!

Dr. Szász Adrián

Fotó: dazeddigital.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk