Csúnya embernek ne lehessen gyereke?

Nemrég a fiam azzal jött haza, hogy a következőket olvasta egy bulvár honlapon: 2 millió dollárra perelte a szüleit egy nő, azért mert csúnya. Véleménye szerint mind az apja, mind az anyja kifejezetten rondák, ezért nem lett volna szabad szaporodniuk, hogy tönkretegyék az ő életét.

Természetesen nem hittem a fiamnak, ekkora ostobaság nem létezhet. Aztán a minap azzal kellett szembesülnöm, hogy mégis. Természetesen ettől még lehet, hogy nem igaz, kacsa, de több oldalon is beszámoltak az esetről. Hihetetlen...

A 44 éves Annabelle Jefferson bíróság elé szeretné citálni a szüleit, hogy kompenzációt pereljen ki belőlük a „csúnyaság génért”.

Mielőtt bármit is mondanánk, eláruljuk, hogy együtt érzünk Annabelle-lel, mert mint elmondta, az első férje azért vált el tőle, mert reggelente, amint felébredt és a ránézett az arcára, úgy elfogta a hányinger, hogy ki kellett mennie a vécére. (Hogy egyáltalán miért vette feleségül, arról nem esett szó.) Annabelle másodjára egy vak férfihoz ment nőül, ami jó megoldásnak tűnt egészen addig, amíg a férfinak egy műtéttel vissza nem adták a látása 40%-át. Egy héten belül beadta a válópert. Szóval tényleg együtt érzünk Annabelle-lel, ám a javaslatát nem tudjuk támogatni. Azt kezdeményezi ugyanis, hogy a kormány dolgozzon ki programot „a csúnya emberek sterilizálására vagy legalább is tegye lehetetlenné, hogy gyerekük szülessen.”

Kíváncsiak lennénk, hogy ti mivel és hogyan érvelnétek a per és Annabelle javaslata ellen? Írjátok be kommentbe!

Neo

Fotó: 422737 on Pixabay.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk