Izompacsirtából Humor Herold (Arnold)

Amióta a megszokottnál sokkal inkább az otthonunkhoz vagyunk kötve, a különböző területeken alkotó művészek, hírességek is igyekeznek a négy fal – plusz néhány kerítés – között feltalálni magukat. Lehetőleg úgy, hogy ezzel minket is szórakoztassanak. Szívesen kattintunk online koncertekre, mese- és versfelolvasásokra, színdarabokra, ám van, aki – 72 évesen – egy-egy videó erejéig mindenki más elől ellopja a showt. És nem is az egyébként nagy nevével, hanem a kis ötleteivel (vagy a nagy szívével, kit mivel fog meg). Arnold Schwarzeneggerről beszélünk.

Mióta szociális távolságtartás van, Arnie előszeretettel mutatkozik a közösségi médiában háziállatai körében, amiknek már a fajtája sem átlagos: egy szamár, Lulu és egy póni, Whiskey. Az Instagramon már több mint egymillióan kedvelték, ahogy hősünk Luluval „sakkozik”. A Whiskey-vel való közös ebédet mondjuk egy kicsit soknak érezzük, de legalább az is csupa egészséges falatból állt! Mindez megfelelően intenzív közös testmozgással kiegészítve jól karbantarthatja az osztrák származású, Golden Globe-díjas egykori Terminátor (és szőrös barátainak a) fizikumát. A két házikedvenc pár hét alatt annyira a világ kedvence is lett, hogy a Twitter tanúsága szerint Schwarzie olyan otthon maradásra buzdító pólókat is gyártatott, amelyeken animált alteregója velük pózol. A kutyája, Cherry egy kicsit féltékeny is lett a két nála testesebb jószágra, így külön törődést igényelt.

De ne csak az állatos vonalat érintsük: a Facebookon a volt kaliforniai kormányzó saját tervezésű „We’ll be back” feliratú maszkkal ad reményt a bezártságot nehezen megélő embereknek, korához képest merész tornagyakorlatokkal is példát mutat az otthonunkban kivitelezhető mozgásformákra, sőt egy különleges sporttársa videójának széles körben való megosztásával is arra buzdít: soha ne adjuk fel!

Azt nem tudjuk, ő maga otthon továbbra is a saját arcképével díszített pólóban tréningezik-e, ám abban feltétlenül a példaképünknek tekinthetjük, hogy felismerte: a nehéz helyzeteken csak humorérzékünk segítségével juthatunk túl. Ne azon lovagoljunk tehát, milyen szamárság egy patással egy tálból salátázni, inkább gondoljunk arra, milyen kutyául éreznénk magunkat, ha még bohóckodni sem szabadna. Becsüljük meg Arnoldot, aki ily módon is erőt ad – mondjuk neki van is miből!

Dr. Szász Adrián

*

Cikkajánló: Igazi férfi vagyok vagy hamisítvány? 
További cikkekért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Fotó: Arnold Schwarzenegger hivatalos Facebook-oldala

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk