TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A fiúk férfivá válásában nagyon lényeges a hiteles, követhető férfiminta – a Férfiak Klubja többéves Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjával ennek a mintának a fontosságát és a jelölt példaképek által megjelenített értékeket állítjuk a középpontba évről évre. Olyan példaképeket ismerhet meg ország-világ, akik hitet adnak, hogy így is lehet élni, sőt, így érdemes – apaként, férfi pedagógusként, mesterként, üzletemberként, közéleti személyiségként. A 2021-es V. Gránit Oroszlán Példakép Díjkiosztó Gála díjazottjairól részleteket itt tudhattok meg: http://ferfiakklubja.hu/shop/granitoroszlan2021; magáról a díj társadalmi céljáról, jelentőségéről az alábbiakban nyilatkozott Bedő Imre Férfiak Klubja alapító a Spirit FM-nek.

Van egy közös tulajdonságuk a Gránit Oroszlán Példaképeknek, ami erőt ad nekik, és derűsen tudják az akadályokat venni, óriási dolgokat elérni… A Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj társadalmi üzenetéről, fontosságáról, az Apa, Férfi pedagógus, Mester, Közéleti és Felelős üzletember kategóriákban jelölt példaképekről, a 2021-es – immár ötödik – ünnepélyes gáláról, a díjazottakról és az általuk képviselt értékekről, a példájuk erejéről beszélt Bedő Imre, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója Ferencz Gabival a Manna FM-n.

Legújabb cikkeink

Együtt vagyunk, és lelki értelemben nem is vágyunk másra, elméletben tudjuk, hol, ki mellett a helyünk, biztosan tudjuk, hogy érzelmi komfortot, otthon melegét, elfogadást, törődő szeretetet csak mellette találunk. Mégis a szürkülő rutin, a megszokás, az egyre ritkuló minőségi idő kifelé fordíthatják a figyelmünket, ha engedjük...

Sidney Lumet 1977-es, sokszorosan Oscar-nyertes filmjének látványos színpadi adaptációját láthattam nemrég a Centrál Színházban. A darab rendezője szerint „ez egy apokaliptikus szatíra a média pokoli, hatalmáról. Pontos tükröt tart, mely mindazt a keserűséget, dühöt és fájdalmat mutatja, amit nap mint nap átélünk.” Mivel én még újságíróként sem élem meg ezeket a negatív érzéseket és pláne nem nap mint nap – szerintem a film és adaptációi manapság sok minden másról (is) szólnak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk