TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Megérdemli a példaképed, hogy jelöljd őt a többéves hagyománnyal bíró Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díjra! A jelölés menetéről, a kulisszatitkokról és a pároknak szóló, legutóbb 1200 főt megmozgató Párok Éjszakája – Fergeteg Partyról osztott meg izgalmas részleteket Bedő Imre a Karc FM Családi Manna című műsorában. Köszönjük Ferencz Gabi a jó beszélgetést!

Kik jelölhetnek példaképeket és milyen kategóriákban? Többéves hagyományunkról, a Gránit Oroszlán Példakép Díjról és a legutóbb 1200 főt megmozgató bulinkról, a Párok Éjszakája – Fergeteg Partyról árult el részleteket Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító.

Legújabb cikkeink

Egy krónikus konfliktuskerülő mellett nagyon könnyű megélni az elszigeteltséget, a társas magányt. Nem húz határokat, nem mond nemet, de igent sem, ezért sokszor gondolatolvasásra kényszerít, ami ha sikertelen, akkor azt passzivitással, goromba beszólásokkal, vagy újabb elkerüléssel büntet. A konfliktuskerülés mindkét fél számára hátráltató és fájón frusztráló. Ott egy idő után megszűnik az intimitás és egyre távolabb kerülünk egymástól. A folyamatos legyőzöttség, érzése miatti elfojtott feszültség egyre csak gyűlik az elkerülő félben, míg végül az elviselhetetlenségig fokozódik, és indokolatlan intenzitással robban, egy egészen bagatellnek tűnő, véletlenszerű szituációban.

Koltai Róbert Jászai Mari-díjas magyar színművésszel, filmrendezővel beszélgettünk Körkérdés című rovatunkban, melyben ugyanazokat a kérdéseket tesszük fel interjúalanyainknak, hogy lássuk és össze is tudjuk hasonlítani, miről mit gondolnak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk