TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

Pörgős, mély, színvonalas élménygálára várunk benneteket ma este 19 órától! Az esemény online követhető, ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A IV. Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj díjkiosztó gáláján lehull a lepel: bemutatjuk az apa, férfi pedagógus, mester, közéleti és felelős üzletember példaképkategória 3-3 döntősét – izgalmas, értékes pillanatok lesznek. A Manna FM Családi manna című műsorában Ferencz Gabi kérdezte a díjat életrehívó Férfiak Klubja alapítóját, Bedő Imrét, aki a kulisszák mögé is bepillantást nyújtott.

Kreatív megoldást kívánt tőlünk a jelenlegi helyzet, ezért ONLINE várunk benneteket a nívós díjkiosztó gálára május 18-án 19 órától. Így nemcsak azok élvezhetik, akik a korábbi években személyesen részt vettek, hanem regisztráció során neked, nektek is lehetőségetek van rá! A IV. Gránit Oroszlán Férfi Példakép Díj online díjkiosztó élménygáláról, a példaképkategóriákról, a döntősök kiválasztásáról Bedő Imre, a díjat megálmodó Férfiak Klubja alapítója és Várkonyi Attila (DJ Dominique), a Gránit Oroszlán Példakép Testület egyik oszlopos tagja árul el izgalmas és fontos részleteket.

Legújabb cikkeink

„Aki úgy gondolja, a gyerekek nem vesznek észre semmit a családi problémákból, ne olvassa el ezt a könyvet, mert szegényebb lesz egy tévhittel.” Így kezdődik a Máltai Szeretetszolgálat által nemrég kiadott, Dinoszaurusz a nappaliban című önéletrajzi kisregény, amelynek szerzője egy negyven körüli nő, aki édesapjának alkoholizmusa kapcsán megosztja velünk nyomasztó gyermekkorának és abban gyökerező fiatal felnőttkori kínlódásainak részleteit, közben (ha jól értettem, gyakorlatilag saját magától, némi szakmai segítséggel) eljut arra a felismerésre, hogy már nem haragszik sem az életét megkeserítő édesapjára, sem azt nagyon sokáig passzívan eltűrő édesanyjára, mert belátta: tulajdonképpen ők is saját szüleinek áldozatai.

Gájer László katolikus pappal, tanszékvezető egyetemi tanárral beszélgettünk Körkérdés című rovatunkban, melyben ugyanazokat a kérdéseket tesszük fel interjúalanyainknak, hogy lássuk és össze is tudjuk hasonlítani, miről mit gondolnak.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk