TÁRSADALMI MISSZIÓNK

Megerősítjük a Férfi-Nő szövetséget és a családot.
Megszilárdítjuk az erkölcsi alapokat és a társadalmat.

FÉRFI. ÉRTÉK. MINTA. PÉLDA. Tovább
Vállvetve apával

A Férfiak Klubja társadalmi kezdeményezésre javasoljuk, hogy az Apák napját követő hétfő legyen az apa-gyerek kötődés napja! Tölthessen együtt minőségi időt apa a gyerekével a megszokottól eltérő módon: az édesapa munkahelyén!

Férfienergia könyv

Mi tesz valakit valódi férfivá a mai világban? Hogyan működnek a férfiak és hogyan találod meg a harmóniát egy férfival házasságban vagy párkapcsolatban? Miért 70% feletti ma Magyarországon a válások aránya és mit tehetsz ellene? Találd meg a válaszokat Bedő Imre, Férfienergia című könyvében!

Rendezvényeink
Hírességek a Férfiak Klubjában
Férfibeszéd
neves Férfiak interjúi
Nők a férfiasságért
neves Nők interjúi
Kiemelt támogatóink
Akik erejükhöz mérten kiemelkedően tesznek
az élhető jövőért, a következő generációk boldogulásáért.
Média megjelenések
Legújabb híreink

A második-harmadik gyermek vállalásáról végső soron a nő dönt, de a verdikt a férfi minőségtől függ.

Közös interjú Bedő Imrével és kedves feleségével, Bedő Eszterrel a Kossuth Rádió Családok, történetek című műsorában. Az Apák napjáról, az édesapák családbeli szerepének fontosságáról nyilatkoztak, továbbá a Férfiak Klubja társadalmi mozgalom apáknak és gyermekeiknek szóló sikerkezdeményezéseiről, hagyományairól. Hallgassátok szeretettel!

Legújabb cikkeink

Nem is olyan régen láthattuk egy akusztikus tévés koncerten együtt énekelni Pataky Attilát és fiát, Gergőt az Edda zenekarban. A rock műfajban itthon korántsem csak ők nyomulnak apa-fia párosként egy bandában.

Aki találkozott már olyan bicskával, amelynek pengéjén egy kakas emblémája látható, bizonyára Szankovits-kést tartott a kezében. A kakasmotívum a nyolcvanas évektől vált a késkészítő család munkáinak egyik védjegyévé, noha a família tagjai már a 19. század óta ezt a mesterséget űzik. Apáról fiúra öröklődik a hagyomány, amelyet Szankovits Tibor és fia, Örs jelenleg is együtt ápol.

Állítsuk vissza és őrizzük meg együtt a Férfiasság eredeti értékeit!

REGISZTRÁLOK
A Férfiak Klubjába!
Kiemelt támogatóink
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk