Közeleg a gyermeked születésnapja? Remek csoportos köszöntésre van lehetőségetek

Minden gyerek egész évben két napot vár igazán, az egyik a karácsony, a másik a születésnapja. Csak míg karácsony mindenki számára ugyanakkor van, a születésnapokra 365 esély van egy évben, időnként 366. A születésnapjukat azért szeretik talán még a karácsonynál is jobban a gyerekek, mert akkor minden figyelem csak rájuk irányul, ők vannak a középpontban.

Egy igazán kedves hírt, lehetőséget osztunk meg most veletek: a Hátrányos Helyzetű Falvak és Községek Fejlődéséért Egyesület kezdeményezésére létrejött a #SzülinapozzOtthon Facebook-csoport, amelynek célja azoknak a gyerekeknek a felköszöntése, akik születésnapjukat a mostani körülmények között csak otthonról tudják megünnepelni. A csoportban a szülinapjukat ünneplő gyerkőcöket művészek, színészek, énekesek, bohócok, táncosok szórakoztatják és köszöntik fel.

Szeretnénk, ha a csoport híre eljutna a hátrányos helyzetben lévő területekhez, gyermekekhez is.

A szülők a kicsik szülinapját, nevét az előadások alatti vagy egyéb kommentben, bejegyzésben megjeleníthetik, legfejlebb a szülinap előtt egy héttel, és így a művészek felköszöntik a kicsiket!

A csoportban várják azoknak a művészeknek a jelentkezését, akik szívesen részt vesznek ebben a projektben!

A #SzülinapozzOtthon csoport elérhetősége: https://www.facebook.com/groups/3234918056571974/?ref=bookmarks

Vezető kép: Birthday photo created by rawpixel.com - www.freepik.com

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk