Sikeres apa-fia tábort szerveztek! Gratulálunk!

Büszkék vagyunk a Férfiak Klubja Apa-Fia Körei - Háromszék cselekvő férfiközösségére, hogy idén is sikeres apa-fia tábort szerveztek. Őszinte örömmel tölt el minket, hogy nem kevesebb mint 100 édesapa és fia gyűlt össze a táborban, ahol minőségi időt tölthettek együtt...

Büszkék vagyunk a Férfiak Klubja Apa-Fia Körei - Háromszék cselekvő férfiközösségére, hogy idén is sikeres apa-fia tábort szerveztek. Őszinte örömmel tölt el minket, hogy nem kevesebb mint 100 édesapa és fia gyűlt össze a táborban, ahol minőségi időt tölthettek együtt, cselekvő, jó példával elöljáró férfiközösségben, ezáltal pedig életre szóló élménnyel gazdagodhattak. A nagy beszélgetések, közös programok, rönkházépítés mind azt a célt szolgálta, hogy apa és fia közelebb kerüljön egymáshoz. Nagyon örülünk, hogy évről-évre egyre növekvő népszerűségnek örvend ez a tábor!

A Kárpát-medence legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a több mint 147 000 követővel bíró Férfiak Klubjának alapítója és vezetője, BEDŐ IMRE a következő méltató gondolatokat osztotta meg a példamutató siker kapcsán:

„A Férfiak Klubja mozgalom nevében gratulálok a kezdeményezésünkre indult sikeres apa-fia táborhoz. A nyugati világ egyik legkomolyabb problémáját orvosoljuk. A férfiak kiesnek a jövő generáció neveléséből, mert közel 70%-os a széteső családok aránya és a túlzott a munkahelyi terhervállalás is elvonja a családoktól az apákat. Gyermekeink lassan férfipélda nélkül nőnek fel, mert otthon alig látnak férfit, és a pedagóguspályát is elhagyták a férfiak. Az elpuhulás, értékválság látható. Mi visszaszállunk a jövő generáció megerősítésébe, hogy ezzel boldogulásukat alapozzuk meg!

Örülök, hogy ilyen sokan tartjátok fontosnak az apával töltött minőségi időt, hogy egyre többen csatlakoztok azokhoz a programokhoz, amelyeket éppen azért indítottunk, hogy a férfiértékek tovább adódjanak, a jövő generáció erkölcsi alapjai megerősödjenek az apák különleges részvételével.

Köszönöm az erdélyi szervezőknek, külön BARTA VILMOSNAK és a kezdetektől aktív CZINE ZSOLTNAK, hogy vállalják az élen járást.

Ahogy egyre többen lesztek egyre nagyobb a felelősség. Fontos cél, hogy gyermekeinknek lehetőséget adjunk sok ember példájából – a felnőttek együttműködéséből, beszélgetéseikből, barátságaik alakulásából – tanulni. Példamutató férfiakra van szükség szelet sűrűjében megmutatva magukat. Sőt, mivel gyermekeink mindig is több ember viselkedéséből építenek mintát, példaadó férfiközösségék kellenek! Ezért az apák felnőtt közösségének, együttműködésének alakulása, viselkedése külön felelősség. Ugyanúgy felnőtt felelősség a gyerekek közösségének alakítása, kiemelt figyelemmel a technológiai eszközök nélküli kapcsolódás fontosságára, a munkában való részvételre, a játékos tanulásra. Megerősödő apák közössége, értékeiket a gyakorlatban, az életben továbbadó férfiak és az apjukhoz, más férfiakhoz, bizalommal, mélyen kötődő gyerekek – ez az Apa-Fia (és Apa-Lánya) táborok »terméke«. Hajrá együtt! Sok sikert az apa-lánya táborhoz is!”

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk