Sikeres apa-gyermek vízitúra kalandokkal, kihívásokkal

Rendkívüli sikerrel zajlottak az idei Apa-Gyermek táboraink. Korábban már bemutattuk a szárazföldi eseményeket, most olvassátok apa-gyermek vízitúránk beszámolóját.

Immár több éves hagyomány, hogy apák és gyermekeik hajóba szállnak és kapcsolódásaikat a kalandok, a kitartás, az erő, a céltudatosság és a nomád életvitel megtapasztalása mentén erősítik meg. Idén a Tisza egy szakasza adott otthont ennek a különleges élménynek. Közel negyven fős csapatunk kapott esőből, szélből és napfényből egyaránt. Volt, hogy a kijelölt szállást sem sikerült elérniük, de épp ezek a kihívások teszik sokkal emlékezetesebbé és sokkal „férfiasabbá” az önmagaddal folytatott küzdelmet, aminek a vége mindig a felhőtlen közös szórakozás. Így erősödik a kapocs két ember között, így válik az addig ismeretlen világ egyre jobbá és biztonságosabbá a gyermek számára - az apa révén.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk