Vállvetve Apával – közel 70 cég csatlakozott apák napi programunkhoz

A Férfiak Klubja által megálmodott, apák napját ünneplő Vállvetve apával programhoz 2019-ben közel 70 cég csatlakozott (kisvállalkozások és nagy multinacionális cégek is)! Továbbra is várjuk a cégek, édesapák jelentkezését, hiszen a Vállvetve apával nemcsak tavaly és idén, hanem immár sikerhagyományként minden évben meg lesz tartva – a Férfiak Klubja esztendőről esztendőre felhívja a figyelmet, hogy apák napja után szervezett körülmények között az édesapák vigyék be munkahelyeikre a gyerekeiket! Minőségi idő, családias hangulat, büszkeség, értékes tapasztalatok és életre szóló élmények – ez a Vállvetve apával!

A Férfiak Klubja olyan hagyományt teremtett Apák napjához kapcsolódóan, mely során az apukák a Vállvetve Apával nap keretében magukkal vihetik gyermekeiket munkahelyükre. Ez lehetőség az apukáknak, hogy beavassák gyermeküket „titkos életükbe”. Lehetőség a gyerekeknek, hogy felejthetetlen élménnyel gazdagodjanak édesapjuk mellett.

Idén, 2019-ben június 17-én (apák napját követő hétfőn), immár második alkalommal, közel 10 000 munkavállalóhoz jutott el közvetlenül a Vállvetve apával nap. A program sikerét az is mutatja, hogy a számos tv-, rádió interjú valamint a nyomtatott és online sajtó megjelenések miatt elért nagy számú emberek/cégek egyre többen és többen csatlakoztak.

A részt vevő cégektől, apáktól érkező pozitív visszajelzések bizonyítják, hogy hatalmas élmény, ha a gyerekek igazi munkahelyeket látnak, ahol valódi munka folyik. Apáknak és gyermekeiknek, munkáltatóknak és munkahelyi közösségeknek egyaránt meghatározó volt ez a nap!

Néhány cég már elküldte számunkra a Vállvetve apával napon készült fotókat, amelyeket az alábbiakban örömmel megosztunk Veletek is:

Nobilis Zrt.

Rapidus Optika

Emese-Soft Kft.

GRANTIS Hungary Zrt.

IdomSoft Zrt.

Alfaseed Kft.

Corvex Üzleti Megoldások Zrt.

Gondviselés Háza Református Idősek Otthona (Biharkeresztes)

iData Kft.

Ti is részt vettetek? Akkor szívesen várunk egy pár soros beszámolót és fényképeket, hogy nektek milyen közös élményben volt részetek.

BEKÜLDÖM

Ha idén lemaradtatok...

Ha idén ugyan lemaradtatok ne csüggedjetek! Jövőre is Vállvetve Apával ünnepeljük Apák napját. Már most lehet cégként és magánszemélyként is csatlakozni! Az érdeklődőknek szívesen küldjük el a szervezést segítő anyagokat!

CÉGKÉNT CSATLAKOZOM

MAGÁNSZEMÉLYKÉNT CSATLAKOZOM

További információkért kattints az alábbi képre:

Reméljük, hogy jövőre még több cég és ezáltal apuka és gyermeke ünnepel velünk ilyen különleges módon!

Üdvözlettel,
Bedő Imre
Férfiak Klubja-alapító és a Férfiak Klubja csapata

TÁMOGATÓINK:

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk