A demográfiai válság megoldása a férfiak kezében van! – Bedő Imre beszéde a III. Budapesti Demográfiai Csúcson

Bedő Imre, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a Férfiak Klubjának alapítója, a Férfienergia és a A megbízható férfi sikerkönyvek szerzője kifejtette: a demográfiai válság megoldása a férfiak kezében van, a nők többsége ugyanis egy gyermeket akar, ha nem áll mellette egy stabil férfi. A nagyszabású III. Budapesti Demográfiai Csúcsra minden kontinensről érkeztek politikusok, tudósok, egyházi képviselők és közszereplők, akik komoly előadásokat tartottak, örülünk, hogy a Férfiak Klubja társadalmi ügyét, mondanivalónkat, missziónkat be tudtuk mutatni – az alapító beszéde továbbgondolásra, további vitára, motivációra buzdította a jelenlévőket.

Bedő Imre beszéde a III. Budapesti Demográfiai Csúcson

Sokak szerint a nőket kell motiválni, hogy gyereket szüljenek, de a demográfiai válság megoldása a férfiak kezében van. A nők többsége egy gyermeket akar, mert úgy gondolja, hogy egy gyermekkel még el tud futni, és a második, harmadik gyermeket akkor meri vállalni, ha az első születése után nem marad egyedül, ha egy stabil, biztonságot adó férfi áll mellette. Míg a nők gyermekük születése pillanatban anyává válnak, mert egy védtelen csecsemőről kell minden pillanatban gondoskodniuk, addig a férfiak apává válása nem ilyen magától értetődő. A férfiakat nevelni kell az apaszerepre, és ezt a nevelést nem vállalhatja át a családtól az állam. A társadalom nagy része traumatizált, mert vagy elvált szülők gyermeke, vagy már maga is elvált. Ebből követezik, hogy a fiatalok nem hisznek a holtodiglan-holtomiglan tartó kapcsolatokban. Márpedig a fiatalok akkor vállalnak gyermeket, ha hisznek abban, hogy együtt fogják felnevelni.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk