Párkapcsolatokat szétrobbantó „programok“ és ezek semlegesítése – Bedő Imre Ötvösműhely-előadása

Megjelent Bedő Imre Férfiak Klubja-alapító, bestselleríró és keresett előadó Párkapcsolatokat szétrobbantó „programok“ és ezek semlegesítése című előadása, mely a nagy sikerű Ötvösműhely című rendezvénysorozatunkon hangzott el. Hallgassátok meg!

A mindennapi rohanásban nem is vesszük észre, milyen sok kívülről vírusként beférkőző „program” fertőzi a stabil kapcsoltra vágyó férfiakat és nőket. Alattomosan kúsznak be az életünkbe, oda sem figyelünk, hogy a különböző szavak, fogalmak, jelenségek, az ártalmatlannak tűnő magazinok, barátok, Facebook-profilok mekkora kárt tesznek a saját hozzáállásunkban, mekkora éket ütnek párkapcsolatunk közepébe. Ismerjük fel és semlegesítsük ezeket a káros struktúrákat! Lássunk tisztán és kormányozzuk nyugalmasabb vizekre az életünket!

Bedő Imre előadása ezúttal is érdekfeszítő. Férfias megközelítése a nők számára is új nézőpontokkal szolgál, a felismerések és kézenfekvő megoldások segítenek, kapaszkodókat nyújtanak a mindennapokban. És összehozzák, szövetségükben megerősítik a Férfit és a Nőt!


Nézd meg a TELJES ELŐADÁST regisztrációt követően!

Bedő Imre A megbízható férfi című új sikerkönyvében még részletesebben ír a kapcsolatokat fertőző modern „programokról”, illetve még több ilyen káros struktúráról rántja le a leplet! Kattints az alábbi képre, és olvass bele a könyvbe!

Előzetes: Párkapcsolatokat szétrobbantó „programok“ és ezek semlegesítése

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk