A Férfiak felelősségéről a Sláger FM-ben

Nem is olyan régen Abaházi Csaba, a Sláger FM műsorvezetője beszélgetett Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával.

Kinek a felelőssége, és mit tehetünk azért, hogy a jövő generáció helyes értékrendet kövessen, a két nem kapcsolódásképes legyen? – többek között ezekre a kérdésekre keresték a választ a stúdióban. Könnyed beszélgetés volt, ugyanakkor fontos, férfiakat és nőket, családokat és társadalmat egyaránt érintő témákról esett szó, érdemes meghallgatni!

Mi a magánélet és a családok szétesésének, a férfi-nő háborús viszonyának okai? A gyerekeink érdekében fel kell tárni ezt, és orvosolni mielőbb! Erősítsük meg az erkölcsi alapokat, önmagunkat, a családokat és a társadalmat! „Hogyan tudjuk ezt megvalósítani?” – kérdezett rá a műsorvezető. „Kinek a felelőssége ez, mit tehetünk?” – folytatta. A beszélgetés során nemcsak erre adott választ Bedő Imre, hanem arra is, hogy ez ügyben a Férfiak Klubja milyen feladatokat vállal, lát el, milyen tervekkel készül a jövőben, illetve a Férfienergia című új, hiánypótló könyvében milyen támpontokat nyújt a férfiassággal kapcsolatban, valamint Férfi-Nő szövetség megerősítésében.

Az értékek kapcsán szóba került a hűség mint kiemelt férfierény. Bedő Imre rávilágított, a férfiak számára több jelentéssel bír ez a fogalom, valamint arról is beszélt, milyen férfiértékek előzték meg és követték a hűséget a Férfiak Klubja két nagyszabású – külön a nőknek és a férfiaknak szánt – felmérésében.

Beszélgettek még a gyermekvállalásról, az értékek továbbadásáról, örökítéséről, valamint arról, hogy a szülővé válás a férfiakban is testi-lelki változásokat vált ki. Témánál maradva: a Férfiak Klubja részvételével idén először az apáknak is készült egy kiadvány Apavilág címmel, erről egyébként honlapunkon és a műsor során többet is megtudhatnak az érdeklődők.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk