A férfivá nevelésről a Kossuth Rádióban

A Kossuth Rádió Naprakész című műsorában Nagy Zsóka családi mediátorral, Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítóval és Bagdy Emőke klinikai szakpszichológussal, pszichoterapeutával beszélgettek a férfivá nevelésről.

  • Miként lesz férfi a fiúból, vajon hiányoznak-e ma a férfias erények a fiatalemberekből, milyen elvárások vannak a társadalomban a férfiakkal szemben?
  • Kell-e tudatosan férfivá nevelni a fiúkat, miért olyan meghatározó a minta, az apai minta?
  • Mit tehet a sok, fiát egyedül nevelő anya, segíthet-e a férfivá nevelésben ilyenkor a közösség, az iskola és a tágabb környezet?

Ezekre a – Férfiak Klubja számára is nagyon fontos – kérdésekre kereste a választ Horváth Szilárd műsorvezető a Kossuth Rádió Naprakész című műsorának múltkori adásában Nagy Zsóka családi mediátorral, Bedő Imre Férfiak Klubja-alapítóval és Bagdy Emőke klinikai szakpszichológussal, pszichoterapeutával. Bedő Imrével a közelmúltban első alkalommal megszervezett Apa-Fia Táborról is beszélgettek. Kitűnő és hasznos műsor volt gazdag tartalommal. A műsort IDE kattintva lehet meghallgatni!

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk