Az ApaVilágról a Karc FM-en

A Férfiak Klubja értékrendje 2017-től évente minden egyes születendő gyermek apukájához eljut az ApaVilág című kiadvánnyal!

90 ezer példányban nyomtatják ki ezt a hasznos, apaságot támogató füzetet, ezzel eszmeiségünk, csak a szülőpárt tekintve is évente minimum 180 ezer emberhez jut el, nem számolva a barátaikat, családtagjaikat. Nagy örömünkre szolgált, hogy Magyarország egyik fontos, a hagyományos értékrend mentén működő közösségi rádiójában, a Karc FM-ben méltó terjedelemben nyilatkozhattunk az ApaVilág jelentőségéről, hasznosságáról.

Petz Margó, a Spájz című műsor vezetője (a képen jobbra) Fejérdy Zsófiával, a Promobox Kft. tulajdonos-ügyvezetőjével (a fotón középen) és Bedő Imrével, a Férfiak Klubja alapítójával, az ApaVilág társszerzőjével (a képen balra) beszélgetett a kiadványról. Ettől az esztendőtől kezdődően évente minden egyes születendő gyermek apukája, minden egyes család megkapja a külön apáknak szóló, apaságot támogató hasznos, praktikus, tartalmas füzetet a Férfiak Klubja és a Promobox Kft együttműködésének köszönhetően. A médiaérdeklődés, illetve minden visszajelzés szerint hiánypótló az a lelkesítő munka, amelyet a férfiak motivált apává válásáért teszünk.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk