Bedő Imréről és a Férfiak Klubjáról a Hídemberekben

Kiemelt feladatunk, hogy a Férfiak Klubja eszmeiségét politikamentesen közvetítsük. Megtisztelőnek tartjuk az EchoTv Hídemberek című műsorának felkérését, ugyanis Bedő Imrére, a Férfiak Klubját létrehozó emberre voltak kíváncsiak.

A férfiak szerepe „halványodik”. Egyre több a válás, a pártalálás nehezebbé vált, felborultak a férfi-női szerepek, a családtagok egyre kevesebb időt fordítanak egymásra... Hova fog mindez vezetni? Vannak-e még a családokban férfiminták? Fontos társadalmi problémák, kérdések kerültek fókuszba az EchoTv Hídemberek című műsorában nem is olyan régen, amikor is BEDŐ IMRÉT, a Férfiak Klubja alapítóját mutatták be a nézőknek.

A portréműsorban a nézők többet megtudhatnak Bedő Imréről, a Férfiak Klubja megalapításának okairól, céljáról, továbbá szó esik a Férfi családban betöltött szerepének fontosságáról, a tartásról és a felelősségvállalásról, a Férfimintáról, annak örökítéséről, valamint a FK keretében működő Apa-Fia Körökről. 

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk