Ez a különbség a férfi és a női pletykálkodás között – Bedő Imre a Ridikül meglepetés férfivendége

Miért káros, súlyos a pletykálkodás, és mikor egészséges – a kultúránk szerint? Lehet védekezni ez ellen? Mi az oka, mi áll a háttérben? Miben különbözik a férfi és a női pletykálkodás? Bedő Imre, közösségünk, a Férfiak Klubja alapító, bestsellerek írója volt a Ridikül meglepetés férfivendége. Fontos, hogy felismerjük ezt a jelenséget, és kezelni tudjuk – ehhez belső erőre, önfegyelemre, a kultúránk elfeledett bölcsességére és a közösséggel szembeni felelősségünkre van szükségünk. Jó beszélgetés volt Geszler Dorottya műsorvezetővel, pilates-oktatóval, Szvetelszky Zsuzsanna szociálpszichológussal, Pallavicini Zita íróval, újságíróval és a Ridikül műsorvetőjével, Dióssy Klárival.

Nézd meg a műsort alább:

*

Nézd meg ezt is: A munka-család egyensúlyához erős férfi-nő szövetségre van szükség! De hogyan?
 További tartalmakért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk