Férfiként két nagy fontos szerepünk van a házasságban!

A férfiak házasságban betöltött különleges, nélkülözhetetlen szerepeiről Bedő Imrét, közösségünk, a Férfiak Klubjának alapítóját és a Férfiak Klubja Gránit Oroszlán Példakép Díja kapcsán, valamint a Párok Bulijában velünk együttműködő partnerünket, társunkat, Várkonyi Attilát, Dj Dominique-t kérdezte Turda Adrienn műsorvezető. „A hitet kell a fiataloknak visszaadni, és megerősíteni őket abban, hogy a házasság nemcsak szürke, hanem jókedvű is lehet” – mutatott rá Bedő Imre a Házasság hete alkalmából készült beszélgetésben.

Nézd meg a videót alább:

A házasság hetéhez kapcsolódóan a Férfiak Klubja vasárnapig olyan tartalmakkal, előadásokkal készül a témában, amelyekben a házasság fontosságát és szépségét hangsúlyozza. Bedő Imre a beszélgetés során arra is kitért, hogy olyan világot élünk, amikor a házasság szépségének említése kapcsán sokan azt emlegetik fel, hogy „mennyire melós” is egy jó kapcsolatot fenntartani. Majd azzal folytatta, hogy véleménye szerint a hitet kell a fiataloknak visszaadni, és megerősíteni őket abban, hogy a házasság nemcsak szürke, hanem jókedvű is lehet.

DJ Dominique rámutatott arra, hogy bár továbbra is magas a válások száma, de az elmúlt években egyre többen kötötték össze az életüket és nőtt a gyermekvállalási kedv is. Majd arról vallott, hogy őt a házasság és az apa szerep teljesen megváltoztatta. Családos emberként számára a pandémia időszaka is sokkal inkább elviselhetőbb, és kevésbé bánja azt is, hogy számos fellépése elmaradt, hiszen így részese lehetett olyan feledhetetlen pillanatoknak, amelyek fontosak a baba és a család életében.

*

Ajánló: Erőteljes hatással van a jövőre, hogy milyen férjek és apák vagyunk – Bedő Imre gondolatai a Karc FM-n a Házasság hetében 
További tartalmakért kattints rovatcímeinkre: A férfi útjaAz FK Női Támogatói Köréből (női szerzőink írásai), Férfiérték történetekKörkérdés (interjúk), Férfiegészség.

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk