Hogyan „szervizeljük” jól a párkapcsolatunkat? – Bedő Imre – Kossuth Rádió

A párok elhidegülésének, a félrelépések, a házasságok felbomlásának okairól és a megoldásokról is szó volt a Kossuth Rádió Vendég a háznál Házasság-szerviz című műsorában.

Hogyan lehet a házasságot karbantartani és szükség esetén gyógyítani? Mit lehet remélni a harmadik házasságban, ha az első kettő nem jött össze? MIHALECZ GÁBOR pár- és családterapeuta, BEDŐ IMRE, a Férfiak Klubja alapítója és GÖNCZI DORKA párkapcsolati mediátor szakmai tapasztalatait és párok személyes példáit gyűjtötték össze a műsorban. Érdemes meghallgatni, jó gondolatokban gazdag, tartalmas beszélgetések!

Hogyan lehet a házasságot „szervizelni”? Ha kíváncsi vagy, mit válaszolt Bedő Imre erre, illetve mint mondott a férfi-nő kommunikációval, az érdektelenséggel, megbecsüléssel, biztonságérzettel és a férfitársaságok fontosságával kapcsolatban, indítsd el az alábbi videót:

Ha a TELJES műsor érdekel, kattints az alábbi gombra, és hallgasd meg:

TELJES ADÁS

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk