Idén nyerhetsz is, Vállvetve Apával!

A Vállvetve Apával nevű hároméves sikerhagyományunk keretében az eddigi években – tavaly közel 70 cég vett részt – az apukák bevihették a gyerekeiket a munkahelyükre az apák napját követő hétfőn. Az apukák jó munkahelyi példákat, mintákat közvetíthettek, a gyerekek valós tapasztalatokat, élményeket szereztek. Idén a helyezte való tekintettel rendhagyó, humorosabb formát kölcsönöztünk hagyományunknak, de a cél a régi maradt, emellett a munka-magánélet egyensúlyára és a munkahelyek megtartásának fontosságára is felhívjuk a figyelmet. Az idei, nyereményjátékkal egybekötött alkalomról, a Vállvetve Apával hiánypótló jellegéről Bedő Imre, a sikerhagyományt életre hívó Férfiak Klubja alapítója nyilatkozott az M1 Ma reggel című műsorában.

Nézd meg a videót, és utána kattints a Nyereményjáték gombra, vagy a Vállvetve Apával gombra (utóbbira kattintva még többet is megtudsz az apák napi sikerhagyományunkról).

Nyereményjáték

Vállvetve Apával

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk