Mi a férfi dolga? – Interjú a Család.hu-n

A férfiak csak a munkahelyeiken vannak jelen, hiányoznak a családból, a társadalomból. Bedő Imre, Magyarország legnagyobb férfimotivációs társadalmi mozgalmának, a közel 148 000 követővel rendelkező Férfiak Klubjának alapítója szerint ahhoz, hogy jó családok szülessenek, a férfiaknak otthon is keresniük kell a kihívást, nélkülözhetetlenek a házi munkában, a nevelésben. A nőktől pedig azt kéri, becsüljék meg jobban a párjukat, ne engedjék el őket olyan könnyen.

Misszió, küldetés – ezt jelöli meg feladatként a honlapján. Miről szeretné, vagy miről kell meggyőzni az embereket? És pontosan kiket: a nőket vagy a férfiakat?

Az egész nyugati társadalomra jellemző, hogy a férfiak önhibájukon kívül hiányoznak a családjukból, sőt a társadalomból is. Először, amikor az iparosodás és az ezzel járó városiasodás a férfiakat a földekről a munkahelyekre vitte, arról győzték meg őket, hogy nekik kell pénzt keresni, nekik kell eltartaniuk a családot.

TELJES CIKK

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk