Sokan csatlakoztak a Vállvetve apával kezdeményezéshez – M1 Híradó

Magyarország szerte sokan üdvözölték a Férfiak Klubja Vállvetve apával nevű apák napi kezdeményezését. Óriási siker lett, örülünk és büszkék vagyunk, hogy sok jó ember, cég állt ki az ügyünk mellett. Jövőre ismét lesz Vállvetve apával, hagyományt teremtettünk! Olvassátok szeretettel a hirado.hu-n megjelent beszámolót erről a különleges hétfőről, és nézzétek meg a videót. Mennyi csillogó gyerekszempár, mennyi büszke apa...

„A Vállvetve apával kezdeményezés lényege, hogy a családfők a vasárnapi apák napja után, hétfőn beviszik magukkal gyermekeiket a munkahelyükre, és megmutatják, hogy hol és mit dolgoznak.

Gyermekeikkel együtt érkeztek az édesapák munkába egy budapesti telekommunikációs cégnél. A vállalat csatlakozott a Vállvetve apával nevű kezdeményezéshez, amelynek célja, hogy a családfők gyermekeikkel együtt töltsenek el egy munkanapot.

Sötét Bence, az Ace Telecom üzemeltetési csoportvezetője az M1-nek elmondta: hat éve dolgozik a cégnél, végre örül, hogy megmutathatja gyermekeinek, mivel tölti idejét napközben.

Véleménye szerint fontos, hogy a szülők, főleg a nyári szünetben el tudják helyezni valahol a gyerekeket, és azt is, hogy aktívan együtt legyenek abban az időben is, amikor sokat kell dolgozni.

A gyerekek kivétel nélkül élvezték az apás napot.

A vállalat 80 százalékban férfiakat alkalmaz. A cég vezetője fontosnak tartja, hogy a gyerekek megismerjék az apjuk munkáját, ezért is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Varga Gábor, az Ace Telecom ügyvezetője elmondta: az apás napon egész más a munkahelyi hangulat. Véleménye szerint javítja a közérzetet, ha az évi 250 munkanapból egy elcsúszik egy kicsit, és nem olyan nagy gond.

Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója azt mondta: mivel az apák a legtöbb idejüket a munkával töltik, ez a nap segíthet abban, hogy az apa-gyerek kapcsolat erősödjön. Bedő Imre szerint ez egy életre szóló élmény lehet a gyermekek számára.”

Forrás: www.hirado.hu

Küldés
Hozzászólások (0)
Nincsenek hozzászólások
A weblap bizonyos funkcióinak működéséhez (cookie-kal) gyűjt információkat. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja a tiltásukat / eltávolításukat. További információk